Вітаю вас у блозі "Світ духовності!"
Шановні читачі! Ми раді з вами спілкуватись. Наш блог - життя шкільної бібліотеки. Приходьте до нас і ви дізнаєтесь багато цікавого. Ми чекаємо на вас.



середу, 19 грудня 2018 р.

ЇДЕ СВЯТИЙ МИКОЛАЙ В УКРАЇНУ РІДНИЙ КРАЙ

Чудотворець Миколай!
Ти про нас не забувай!
Дай нам радості скоріше,
І здоров'я не шкодуй!
Від біди убережи,
Дай нам світла і тепла,
Миру, щастя і добра!

Незвичайного святкового дня, 19 грудня в шкільній бібліотеці пройшла година гарного настрою "Добрими ділами славлять діти Миколая"з учнями 2 класу. 
Я,класний керівник Пшенична Світлана Федорівна, ознайомили дітей з легендами та переказами про Святого Миколая, про історію його життя. Діти розповідали про свої гарні вчинки, ділились радістю, що зранку до кожного завітав Миколай і залишив подарунок.
В цій затишній, святковій атмосфері з уст маленьких читачів лунали пісні, вірші. Впродовж свята
дітлахи відгадували новорічні загадки, згадували прислів'я  і приказки пов'язані з ім'ям Миколи Чудотворця.Приймали участь у різноманітних іграх, де кожна дитина проявила свої творчі здібності і отримали величезне задоволення.
Діти познайомились з книжковою виставкою "Коли приходить Новий рік", де представлена література про традиції святкування новорічних свят. Учнів зацікавила  виставка зимових  святкових композицій. Наслідуючи щедрість Миколая всіх учасників свята пригощали солодощами. Книги в дарунок від Святого Миколая отримала і шкільна бібліотека.
Гріщенко Анна Миколаївна, класний керівник 5 класу, разом з учнями провели захід "Святий Миколай, до нас у гості завітай", який був спрямований на відродження національних традицій на роз'яснення духовної цінності свята. Діти показали інсценізацію казки "Ріпка" на новий лад та доповнили її музичними номерами.
А ось учні 1 класу, разом з батьками та класним керівником Лобановою Таїсією Юріївною, здіснили Новорічну подорож до казки "Колобок". Клас став  імпровізованим театром, в якому є актори і глядачі. Маленькі актори перетворилися в казкових героїв і зіграли свої ролі.  Зала була наповнена веселим спілкуванням і чудовим настроєм. Діти та дорослі із задоволенням переглянули казку, переживаючи за долю кожного казкового героя.Як і очікували глядачі, казка  завершилася перемогою Добра над Злом.



Шановні вчителі, діти,батьки! Вашій увазі представляю гру "Відгадай загадку"

                                                     

Немає коментарів:

Дописати коментар