Вітаю вас у блозі "Світ духовності!"
Шановні читачі! Ми раді з вами спілкуватись. Наш блог - життя шкільної бібліотеки. Приходьте до нас і ви дізнаєтесь багато цікавого. Ми чекаємо на вас.



суботу, 20 серпня 2016 р.

Найкраща країна - моя Україна



                                                                            
                                                                                
                              Є у всіх одна країна, найрідніша нам усім.
                                     То прекрасна Україна, нашого народу дім.

     24 серпня 1991 року був ухвалений Акт проголошення незалежності України і виникла нова держава - Україна. Народ України продемонстрував світові своє прагнення свободи і державності. Україна як демократична держава стала на
шлях цивілізованого розвитку, і хоча попереду на неї чекають багато випробуваннь, українці впевнені, що зробили правильний вибір.
А день проголошення незалежності — це державне свято. 
     Двадцять п'ять років ми живемо в незалежній Україні й повинні пишатися
тим, що маємо свою державу, мову, землю, традиції і символи. Той є справжнім патріотом, хто своєю поведінкою, працею, знаннями і вчинками зміцнює її могутність. За роки незалежності багато чого змінилося в нашій країні. Зроблено багато, але належить зробити ще більше. Нам треба утвердити Україну як високорозвинену, незалежну європейську державу. Український народ знайде в собі сили і волю, щоб подолати всі труднощі, розумно синтезувати найкращі національні надбання та світовий досвід на шляху розбудови своєї держави.
     Нехай наші серця наповнюються гордістю за свою державу, прагненням до єдності та порозуміння, а наша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього. 
                                                





Немає коментарів:

Дописати коментар