Вітаю вас у блозі "Світ духовності!"
Шановні читачі! Ми раді з вами спілкуватись. Наш блог - життя шкільної бібліотеки. Приходьте до нас і ви дізнаєтесь багато цікавого. Ми чекаємо на вас.



середу, 15 травня 2019 р.

Якщо говорити між нами ,то все починається з мвми

ЯКЩО ГОВОРИТИ МІЖ НАМИ, 
ТО ВСЕ ПОЧИНАЄТЬСЯ З МАМИ.

   Кожного року у другу неділю травня в Україні відзначається День Матері. В цей день ми вшановуємо та з радістю поспішаємо привітати найближчих і найрідніших для кожного з нас людей - наших матусь.
  Безумовно, День Матері - це одне із самих зворушливих, світлих свят, тому що кожен з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що..
Для учнів 2 - 3 класів в приміщенні шкільної бібліотеки пройшов літературно - музичний калейдоскоп "Якщо говорити між нами, то все починається з мами", присвячений Дню Матері та міжнародного Дня Сім'ї.
Я, та класний керівник 2 класу Пшенична Світлана Федорівна, розповіли присутнім про історію свята Матері, з особливостями святкування цього свята в Україні та у світі,на прикладі країн Великобританії та США. Ми познайомили учнів із "Притчою про маму", стародавньою легендою про материнське серце та про мамині обереги.Учні прослухали пісні "Весняний вальс","Матуся", "Мамина калина","Мамочко моя". 
Діти в свою чергу, розповідали вірші про маму, писали міні - твори "Рідна матінко моя", показали інсценізацію вірша "Чия мама краща".Учні, своїми руками, підготували подарунки для своєї мами.Розгадували головоломки, загадки про маму.


   "Подарунок для матусі"


            "Подарунок для матусі"

А ось  для учнів 3-8 класів був проведений майстер - клас "Подарунок для матусі".Вернісаж пейзажної флористики ", під керівництвом вчителя мистецтва Гончаренко Руслана Юрійовича.
   Учні 9 класу разом з вчителем трудового навчання Ганєвою Елліною Володимирівною, теж провели майстер - клас з виготовлення сувеніру "Магніт в техніці топіарій.Дерево щастя".
Сьогоднішній святковий день є ще одним приводом висловити мамам свою любов, повагу і вдячність, за все, що вони  для нас зробили. Тож сьогодні, в День Матері від усієї душі вітаємо всіх мам з їх святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданність.


Немає коментарів:

Дописати коментар