Вітаю вас у блозі "Світ духовності!"
Шановні читачі! Ми раді з вами спілкуватись. Наш блог - життя шкільної бібліотеки. Приходьте до нас і ви дізнаєтесь багато цікавого. Ми чекаємо на вас.



пʼятницю, 15 грудня 2017 р.

Скоро,скоро в рідний край завітає Миколай


 СКОРО,СКОРО В РІДНИЙ КРАЙ ЗАВІТАЄ МИКОЛАЙ...

 Святий та добрий Миколаю,
На тебе ждемо вже давно,
Що даш Ти нам - ми ще не знаєм,
Та просимо Тебе одно:
Ти нашим родичам дай сили,
Щоб виховати нас могли,
Від Бога втіхи дочекали,
Коли зростуть їх діточки.
Усьому нашому народу
Дай добру волю й многа літ,
Щоб пісня - слава України,
Полинула на цілий цвіт.
     Яка радість, який рай - іде Святий Миколай - саме таким радісним і довгоочікуваним є для кожної дитини це свято, сповнене добра і милосердя.І саме таким, добрим, чуйним до чужої біди, був колись на землі Миколай.По сьогоднішній день великий Святитель чує нас і рятує від бід світлом своїх чудес, дарує любов і благословення.
     Дізнатися про Святого Миколая змогли учні 1 класу нашої школи, які зі своєю вчителькою Пшеничною Світланою Федорівною завітали до шкільної бібліотеки.Тут вони прослухали легенди про Святого Миколая, історію його життя.
     Про традиції відзначення цього свята в Україні, розповіла книжкова виставка - інсталяція "Наша книжкова ялинка".
 

     З великим задоволенням діти відповідали на питання новорічної вікторини, декламували вірші, переглянули відеофільм "Святий Миколай".


  Бібліотечна зустріч завершилась, а наші маленькі гості з позитивними емоціями розійшлися по домівках, щоб залишити під своєю подушкою лист до Святого Миколая із проханням про бажаний подарунок.
   Бажаю, щоб це свято стало для всіх дітей святом Милосердя, святом Доброти, Прощення та Любові до ближніх.
   Хай кожне зимове свято приносить дітям радість, задоволення, пізнання нового. Бажаю усім читачам та їх родинам веселих свят, щастя, миру і здоров'я!










Немає коментарів:

Дописати коментар